De eerste ingebouwde gecertificeerde kniebeschermers ter wereld


Snickers Workwear blijft werkkleding steeds opnieuw uitvinden – al sinds 1975. Nu doen ze het weer, want ze lanceren een wereldprimeur: gecertificeerde kniebeschermers die volledig geïntegreerd zijn in een eersteklas werkbroek. Met zijn onopvallende, lichtgewicht en flexibele kniebeschermers biedt deze werkbroek net zoveel bewegingsvrijheid en comfort als broeken zonder kniebeschermers.

Onopvallende, comfortabele schokbescherming

De gloednieuwe 6590 AllroundWork Capsulized™ Stretch Werkbroek met kniebescherming en holsterzakken is het resultaat van ruim drie jaar onderzoek en ontwikkeling. De broek is een innovatieve combinatie van next-level sportswear technologie en de enorme ervaring in werkkleding van Snickers. De 6590 werkbroek wordt de logische keuze voor vakmensen die de hele dag in beweging zijn, en dus de slijtvaste flexibiliteit nodig hebben van op de plek gelaste, gecertificeerde kniebescherming.

Dit is de eerste werkbroek ter wereld met EN 14404 gecertificeerde, permanent op de plek gelaste kniebeschermers. Deze slijtvaste en comfortabele slim-fit werkbroeken zijn daarenboven bedoeld voor dagelijks gebruik. 
De robuuste werkbroek is extra flexibel door 2-way stretchstof met 4-way stretchpanelen op de belangrijke drukpunten. De met CORDURA® versterkte holster-, duimstok- en cargozakken geven je nog meer functionaliteit voor dagelijks draagcomfort. En onze nieuwe, slijtvaste en toch lichtgewicht Capsulized™ kniebeschermers bieden ergonomische bescherming die de hele dag op z’n plek blijft zitten.

Zo ontstond Capsulized™

Snickers nieuwe Capsulized™ kniebeschermers worden onder hoge druk dichtgelast op 196 °C. Aan de buitenkant is er een laag slijtvaste CORDURA® stretchstof aangebracht. Daaronder zit een flexibele hechtingslaag die de CORDURA® stof vastzet op de eerste laag high density perfomance schuim. Dit schuim is dicht genoeg voor 110 kg aan schokabsorptie. Daarna komt er een paars schild van gerecycled high density rubber met een ongelooflijke dichtheid van 238 kg die doorboring kan tegenhouden. Daarna komt een laag grijs schuim met een dichtheid van 80 kg voor extra comfort. Al deze lagen samen worden afgesloten van de broekspijp met een laag polyester stof voor optimaal draagcomfort.

Kom hem nu bekijken in de shop van Profession Wear & Safety en overtuig jezelf van deze revolutionaire werkbroek van Snickers Workwear. 

Bellen of mailen voor meer info kan ook:
058 53 31 40 – info@prosafetywear.be

Work CAPSULIZED and protect your knees without effort!

Share the Post: