CUSTOM MADE KLEDING

Kleding zoals u het wil passend in uw huisstijl!

Bent u op zoek naar kleding die volledig voldoet aan uw individuele wensen?
Wij ontwerpen met plezier een exclusief kledingstuk of volledige outfit die naadloos aansluit bij uw organisatie en activiteiten.
Zelfs als u niet thuis bent in textiel en productie, hebben wij de ervaring in huis om uw wensen om te zetten in het perfecte design op uw maat.
En dat doen we natuurlijk op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Of u nu denkt aan een specifieke kleurencombinatie, aangepaste zakken, klittenband voor naambadges, logo-opdruk, een andere kleurtint voor de knopen , of stikwerk in een opvallende kleur; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ons design team staat klaar om een uniek kledingstuk voor u te ontwerpen, of het nu een poloshirt, werkjas, veiligheidsvest of werkbroek is. Voor ons is er geen uitdaging te groot.

Wij zorgen dat er geen compromissen worden gesloten op het gebied van draagcomfort en functionaliteit, en nemen specifieke kleding- en veiligheidseisen mee in ons ontwerp.

UW PROJECT = ONZE UITDAGING!

Stappenplan naar je custom made kleding:

STAP 1

Wij bekijken samen met u wat je wensen zijn voor het project. Kunnen we vertrekken van een bestaand design of niet, welke artikelen zijn er nodig, welke kwaliteit is gewenst, welke hoeveelheden, etc...

STAP 2

Op basis van de verzamelde info en richtlijnen starten we met het maken van een ontwerp tot u tevreden bent. Natuurlijk is het altijd mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren waarmee wij aan de slag gaan.

STAP 3

Wij bezorgen u een gedetailleerde prijsopgave per artikel. Op dit moment kunnen we je ook al een idee geven van de verwachte leveringstermijn.

STAP 4

Na uw akkoord met de prijsopgave, leveringstermijn en goedgekeurde sample gaan wij aan de slag met de definitieve productie. Na een laatste kwaliteitscheck bezorgen wij de custom made kledij op uw locatie!

WENS JE OOK KLEDING OP MAAT VAN JE BEDRIJF?