Over Ons

Wij zijn Profession Wear & Safety bv, dé specialist in bedrijfskleding, promotionele outfits en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze toewijding en oog voor kwaliteit bepalen onze identiteit. Bij ons vind je geen standaardoplossingen, maar een benadering die persoonlijk is en advies dat op maat gesneden is. Bij Profession Wear & Safety bv staat de klant altijd voorop.

Ons gedreven team staat klaar voor meer dan 7500 klanten, variërend van zelfstandige professionals, KMO-bedrijven tot grote zakelijke partners door heel België. Onze klantenrelaties zijn onze grootste ambassadeurs en dat is onze grootste motivatie!

Onze missie

Bedrijfskleding vertegenwoordigt de identiteit van je onderneming. De juiste kleding in lijn met de huisstijl benadrukt niet alleen professionaliteit, maar versterkt ook de samenhorigheid en het vertrouwen binnen het team. Het is onze missie om het bedrijven zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken om hun medewerkers van passende kleding en persoonlijke bescherming te voorzien.
Of u een klein team van 2 heeft of een groot bedrijf met 2000 medewerkers, wij bieden oplossingen op maat die naadloos aansluiten bij uw verwachtingen. U ontzorgen en persoonlijk advies op maat is onze missie!

Waarom Profession Wear & Safety?

Wij zijn specialisten in ons vak.  Bij ons geen off-the-shelf meeneem mentaliteit! Wel meerwaarde en advies op maat met deskundige adviseurs gestoeld op jarenlange ervaring.

Maak kennis met ons!

Ben je benieuwd naar onze uitgebreide collectie bedrijfskleding? Breng een bezoek aan onze showroom in Veurne en ontdek de meest recente trends en de nieuwste collecties voor elke sector. Of je nu op zoek bent naar de ideale bedrijfsoutfit of specifieke beschermingsmiddelen, bij ons vind je het allemaal. Plan een afspraak met een van onze specialisten – we maken graag persoonlijk kennis. Kan je niet naar ons toe komen? Dan bezoeken wij jou op jouw locatie! Zien we je snel?